Release Peeling

Release Peeling är en mycket allsidig behandling som kan arbeta på många olika områden.

Behandlingen är fantastisk för:

*Rynkor och djupa fåror

*Alla sorters ärr

*Akne och grova porer

*Pigmentförändringar

*Torr hud

*Borttagning av oönskad hårväxt (små fina hår)

 

Vid din första behandling görs en hudanalys, där vi tittar på din hud och berättar hur behandlingen går till och hur du ska sköta din hemmabehandling. Vi frågar om dina vanor, och lyssnar till vilka önskemål du har kring din hud, så att vi tillsammans kan uppnå bästa resultat.

Release Peeling görs i sammband med annan ansiktsbehandling,men kan också göras separat mot oönskad hårväxt, rynkor, ärr och pigmentförändringar.

När du får behandling med Release Peeling kommer din hud att bli friskare, sundare, jämnare, samt kunna ta upp näring långt bättre än innan.

Efter behandling blir huden glattare och ser jämnare ut. Huden kommer att absorbera mer kräm än den behöver de första 3-5 dagarna efter behandling. Det är därför viktigt att du smörjer in rikligt med Rose Defence-kräm i minst en vecka efteråt.

När du fått din behandling ska du vänta 2dagar med att använda peeling hemma, eftersom Release Peeling är en kraftigare peeling som redan har arbetat på det översta hudlagret (bestående av döda hudceller). Därför behöver huden få vila.

Behandlings intervall: 1-2 gånger i veckan, beroende på hudens tillstånd. Ju tätare behandlingarna kan göras, desto snabbare uppnås ett fint resultat. När önskat resultat är uppnått är det bästa intervallet för att bibehålla detta 1 behandling per månad.

Release Peeling för hårborttagning:

Denna fantastiska mask används också till att ta bort oönskad hårväxt. Den är perfekt för småfjun i ansiktet, samt även på kroppen. Release Peeling fungerar på det sättet att den går in och löser upp keratin, som är det material håret består av. Masken arbetar både på direkt på hårstrået, men också nere i hårsäcken. Genom detta stimuleras inte ytterligare hårväxt.

Det är olika hur håret växer ut igen. En del människor har en snabb hårväxt, medan andra har en långsam. En del av hemmabehandlingen är produkten Hair Reducer. den går in och förmår håret att växa långsammare, och på längre sikt kommer hårväxten inte tillbaka.Efter behandlingen är det viktigt att dagligen använda Hair Reducer morgon och kväll, samt att smörja in med Rose Defence.

 

Intervallen varierar på person till person. Olika faktorer, som ålder, tidigare behandlingar, ärftlighet, hårväxt och hårtyp, hormonrubbningar med mera, är avgörande för hur tätt och hur många behandlingar just du behöver.