NBE-3000 Ansikte/kroppsbehandlingar

Din rubrik

SMEDJEBACKENS HUD & FOT PRESENTERAR STOLT
 
FRAMTIDENS BEHANDLINGAR   SNABBT & EFFEKTIVT  UTAN KIRURGISKA INGREPP  SYNLIGT RESULTAT DIREKT  Ditt sökande efter naturlig skönhet och nyckeln till ungdomens källa är nu över. NBE heter lösningen som förenar yttre och inre skönhet med välbefinnande. Behandlingarna är ljuvliga och resultaten syns direkt.
 
NBE 3000 är en världsnyhet och är den mest exklusiva apparaturen i  NBE-familjen. 
Kombinationen av NBE 3000 tillsammans med de aktiva ingredienserna i behandlingsserumen ger enastående effekter tack vare att de aktiva ingredienserna kommer ner på djupet i huden. 
Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling och huden känns mer elastisk, slätare och fastare. Dessutom får hudens en fantastisk lyster

BEHANDLINGAR
 ANSIKTET  • Hudföryngring och lyft • Rynkor • Rosacea och Couperoser • Acne • Porreducering • Slapp hud • Lymfdränage • Mörka ringar under ögonen • Påsar under ögonen • Fettreducering
 KROPPEN  • Dubbelhaka • Celluliter och fettreducering • Bröstlyft • Slapp hud (ex armar, mage, ben) • Strie och ärr • Ytliga kärl och blåmärken • Lymfdränage • Reduktion av fria radikaler • Djupgående muskelmassage

UNIKA EFFEKTER
Med NBE utförs njutningsfulla behandlingar utan kirurgiska ingrepp, laserljus eller andra metoder som kan skada huden.  
En specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras ljuvligt in i huden med hjälp av ett ljummet handstycke som sänder ut radiofrekventa vågor som gör att behandlingen når djupare ner i huden.  
Behandlingarna startar i gång kroppens egna naturliga system och ger en ökning av kollagen och elastin vilket ger bestående resultat.  
Med nya högteknologiska NBE 3000 uppnås revolutionerande effekter och det nu är möjligt att kombinera olika behandlingsområden tillsammans med lymfdränage vilket ger ännu bättre effekter. Metoden är säker och smärtfri. 

Acne/acneärr, före och efter fem behandlingar.

NBE 3000
FRÅGOR OCH SVAR
1. VAD ÄR NBE 3000 FÖR SLAGS BEHANDLING?
NBE står för Nannic (leverantörens namn) Beautifying Energy. Med NBE 3000 utrustning (maskin och specialutvecklade krämer) utförs skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte med hjälp av Radiofrekvens och värme, det vill säga elektromagnetiskt estetiska behandlingar. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Behandling med NBE 3000 är utan nålar, utan smärta eller biverkningar. Det är tvärt om mycket gynnsamt för kroppens egna biologiska system vilket gör resultaten otroligt hållbara.
2. HUR FUNGERAR BEHANDLINGEN? VAD ÄR DET SOM HÄNDER I KROPPEN?
De radiofrekventa vågorna passerar igenom vävnaden i behandlingsområdet och en friktion uppstår vilket genererar värme. Kroppen tror att den fått lite feber (lokalt) och startar då i gång immunsystemet och en läkningsprocess. Det sker en ökning av syre och näring till cellerna, rening av vätskan mellan cellerna (detoxifiering), ökad produktion av kollagen och elastin. Dessutom sker en allmän uppbyggnad av vävnaden som gör den friskare och ökar vävnadens funktioner samt förbättrar dess struktur. De specialutvecklade produkterna fungerar tillsammans med NBE 3000 som katalysatorer för kroppen. Beroende på vilken behandling som utförs triggar det i gång fettförbränningen, ökar antalet antioxidanter för att skydda kroppen mot åldrande och bygger upp vävnaden runt blodkärlen så att de reduceras. Vid en acnebehandling skickas signaler till kroppen att den ska balansera upp talgproduktionen och rena vävnaden för att reducera acnen.
SAMMANFATTNINGSVIS:
NBE 3000 tillför energi till vävnaden.  Energin penetrerar vävnaden upp till 8 cm. Detta aktiverar kroppens kylningssystem. Vilket ökar produktens genomträngningsförmåga. Som renar vävnaden och ökar metabolismen.
3. FAKTA BAKOM MASKINEN:
NBE 3000 har utvecklats från en medicinsk utrustning vilken använder sig av en kraftfull effekt för att hetta upp vävnaden så att cellerna koagulerar. Detta används till exempel vid cancerbehandlingar.
Till NBE 3000 har effekten tonats ned avsevärt och anpassats för kosmetiskt bruk och för att endast användas i den ytliga vävnaden (därför behövs inte den starka styrkan). NBE 3000 är framtagen för att göra det möjligt för terapeuten att få ett snabbt och synligt resultat på flera olika områden utan att behöva ha en mängd av maskiner på sin klinik, vilket skulle bli både kostsamt och platskrävande.
EN SKONSAM METOD SOM INTE BARA GER ETT BRA RESULTAT UTAN OCKSÅ EN MYCKET AVKOPPLANDE OCH NJUTNINGSFULL STUND…
I dag har konsumenter helt andra krav på sina behandlingar än de hade för några år sedan. Från att efterfråga olika behandlingar för att uppleva avkoppling, till att vilja ha perfekt resultat – till vilket pris som helst och (nästan) oberoende av smärtgraden. Dock börjar konsumeter bli allt mer tveksamma till knivar, sprutor, laser och andra riskabla och plågsamma metoder. Nu efterfrågas skonsamma metoder som inte bara ger bra resultat utan också en avkopplande och njutningsfull stund. Med NBE 3000 är det äntligen möjligt att få både en underbart skön behandling och ett enastående resultat! En metod som varken gör ont eller kostar en förmögenhet, utan upplevs som en härligt energivande massage och dessutom ger unika resultat.

NBE 3000 distribueras av Nannic tillsammans med Cosmetiqann i Sverige. (Cosmetiqann och Sverige var först i världen med konceptet)  NBE 3000 finns också bland annat i övriga Norden, England, Spanien, Turkiet och Barbados. Den medicinska utrustningen har använts i 15 år och har en mycket lång och gedigen forskning bakom sig. Före lansering har NBE 3000 noga testats av både Nannic (leverantören i Belgien) och sedan av Cosmetiqann.
5. ÄR BEHANDLINGEN SÄKER?
NBE 3000 är en 100 % säker behandlingsmetod. Den är till och med mycket gynnsam för kroppens egna biologiska system. Det är inte möjligt att på något sätt överbelasta kroppen med dessa behandlingar, detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.
6. FÖR VEM LÄMPAR SIG BEHANDLINGEN?
Behandling med NBE 3000 lämpar sig för alla, med undantag för vissa kontraindikationer: graviditet, cancer, epilepsi, pacemaker eller inflammation.
7. VAR PÅ KROPPEN KAN MAN BEHANDLA?
Behandlingar med NBE 3000 kan genomföras på hela kroppen, från topp till tå.

Pris 1500:- för ca: 60min behandling.