Exuviance info


För alla som önskar ta kontroll över

hudens åldrande med hudvård som

ger bevisat resultat

 

Exuviance/NeoStrata är ett hudvårdsföretag i Princeton, USA, som bedriver ledande medicinsk dermatologisk forskning och utveckling. Deras forskning revolutionerade den moderna hudvården genom upptäckten av AHA och senare även PHA och Laktobionisk syra. Dessa banbrytande resultat patenterades och många företag har därefter leasat tekniken från dem. Upptäckterna, som har publicerats i alla medicinsk-dermatologiska tidskrifter, anses vara en milstolpe i hudvårdens historia.

 

Nu är det dags för ytterligare en milstolpe från Exuviance/NeoStratas stora forskningscentrum:

NeoGlucosamine™ . NeoGlucosamine™ är en kroppsegen substans som finns i bland annat ledvätska och hud. NeoGlucosamine™ har kliniskt bevisats ha anti-åldrande egenskaper för huden och är en unik ingrediens i Exuviance hudvårdsprodukter. NeoGlucosamine™ gör linjer och rynkor i ansiktet mindre framträdande. Ger jämnare hudton. Förbättrar hudens struktur.

 

Det finns dock ingen enskild ingrediens i en hudvårdsprodukt som kan göra ”allt”. Vår kost måste vara allsidig för att kroppen skall må bra. Precis på samma sätt är det med vår hud. För att huden skall hålla sig fräsch och ungdomlig, måste vår hudvårdsprodukt vara så komplett som möjligt.

 

Exuxiance Age Reverse utgör en ny komplett hudvårdsserie, med unika resultat , som bygger på Exuviance/Neostratas gedigna kunskaper inom AHA/PHA i kombination med de senaste innovationerna inom hudvård, jämte revolutionerande NeoGlucosamineTM.

 

Det bästa från forskning och vetenskap. Det bästa från naturen. Exuviance Age Reverse!

 

Exuviance Age Reverse innehåller bland annat:

 

NeoGlucosamine och Retinol, som stärker matrixen som omger kollagencellerna. Gör hudens underliggande struktur fyllig. Huden ser fastare ut. Rynkor och fina linjer minskas inifrån och ut. Dessutom ökar cellförnyelsen så att ojämn pigmentering och åldersfläckar minimeras.

Peptider stimulerar kollagenbildningen.

AHA och PHA; stimulerar cellbildningen.

PHA verkar dessutom som en effektiv antioxidant, stärker

hudens skyddsbarriär och ger massor med fukt.

A, C och E vitamin, samt

Antioxidanter från chardonnaydruvan och granatäpple skyddar huden mot de dagliga miljöangreppen, så att reparationscykeln kan inledas.

Dessutom innehåller produkterna kamomill, ginseng, bärextrakt och hyaluronsyra (kroppens naturliga fuktbärare).

Innehåller inga parabener eller artificiella doftämnen.

Det finns ingen tid att förlora! Ta kontroll över hudens åldrande med dermatologiskt utvecklade produkter, som har kliniskt bevisad effekt.