Produkter

I mina hudvårdsbehandlingar använder jag märket Exuviance som är en medicinsk hudvårdsserie med vetenskapligt bevisad effekt.
Exuviance tillverkas av ett dermatologiföretag som grundats av Dr Eugene Van Scott (ledande dermatolog) och Dr Ruen Yu med farmakologi och dermatologi som specialite. Vilka också upptäckte alfahydroxiteknologin, vilken är världens mest avancerade och mest patenterade teknologi. De har själva över 100 patent.
Stora kosmetiska/dermatologiska företag leasar en del av patenten. Bla. Avon. E.Arden. Estee Lauder. LOreal. Murad. Pfeizer.
Men Exuviance har behållit "godbitarna" i sin egen serie och håller dessutom priserna nere på en kundvänlig nivå.

Visst, men nuförtiden använder väl många andra alfahydroxisyror?

Ja, MEN Exuviance innehåller något som andra alfahydroxiprodukter inte har... Glukonolakton (PHA) vilket är en revolutionerande ny alfahydroxid, kallad G4, som har speciella egenskaper som skiljer sig från andra alfahydroxider.

*Först och främst irriterar den inte och är så mild att alla, även de med mycket känslig hy, kan använda den.

*För det andra tillför den mer FUKT än andra alfahydroxider. På grund av den har fyra hydroxidgrupper i stället för en.

*För det tredje är det den enda alfahydroxiden på marknaden som ger full styrka (andra kosmetiska företag skär ner på AHA nivån till känslig hy, medan vår AHA är specialutvecklad och har full styrka.
G4 är dessutom ren antioxidant och naturligt cellnäringsämne. Inneh. bla. vitaminer, växtämnen och extrakt av havsväxter. De flesta produkter innehåller även solfilter.
Produkterna har INTE testats på djur.

http://www.exuviance.se/