Solskydd

UV Shield

Världens första solskydd som är inkapslat i mikromolekyler.Skyddar effektivt på ytan utan att absorberas in i huden.

En ny unik dimension av solskydd som filtrerar bort 95% av UVA och UVB -strålningen från sol,datorskärmar el andra källor för UV filtreras.

Vi vet att huden påverkas av åldrandet och och för den hud som exponeras för UV-strålning påskyndas åldrander drastiskt.Om du vill behålla ungdomligt,fräscht och smidigt hud måste du dagligen och regelbundet skydda huden mot de skadliga effekterna som UV-strålning ger.

Nannics UV-mist Spray SPF 20 är först i världen med att ha lyckats inkapsla solskyddet så att det skyddar effektivt på ytan som ett par solglasögon,UTAN att tränga ner i huden.Solskyddsmedlet lägger sig som en tunn hinna på huden och ger 95% UV-skydd,både mot UVA-strålar som ger uppkomst till rynkor och UVB-strålar som bränner på hudytan.Solskyddsmedlet omvandlar energin från solens strålar till ofarlig vibrerande energi (värme).Den unika kapseln reflekterar tillbaka strålningen till atmosfären.UV Shield passar särskilt de som har känslig hy då solskyddet är så pass starkt-både vuxna och barn.

UV Shield är en transparent mist som inte känns kladdig eller fet,som du lätt kan återapplicera över hela kroppen utan att det syns,även över make up.Och den torka fort.

Nannic UV Shield innehåller INTE nanopartilkar av titanoxid och zinkoxid.Produkten är medicinskt bevisad och dermatologiskt testad.Fri från parabener och olja.